Modernit trubaduurit musisoivat Etelä-Ranskan kesässä

LANGUEDOC-ROUSSILLON. Kuudetta kertaa järjestettävä trubaduuri-festivaali tuo  runouden ja musiikin  kirkkoihin ja luostareihin Languedoc-Roussillonin alueella Etelä-Ranskassa. Konsertteja järjestetään koko kesän ajan toukokuun lopulta aina lokakuun alkuun asti.

Osa konserteista järjestetään on erityisen tunnetuissa puitteissa, kuten Saint-Guilhèm-le-Désertissä Gellonen luostarissa, Lagrassen luostarissa ja Colliouren Notre Dame des Anges -kirkossa. Osa taas vähemmän tunnetuissa, mutta löytämisen arvoisissa keskiaikaisissa kirkoissa ja linnoissa.

Konsertteja on yhteensä 26 ja esiintyjät tulevat eri puolilta maailmaa.

LES TROUBADOUES CHANTENT L’ART ROMAN EN LANGUEDOC-ROUSSILLON
29.5.–7.10.2011
Lisätietoa ja konsertit alueittain: www.festival-troubarousartroman.fr
Tunnelmia viime vuoden festivaaleilta löytää mm. täältä.

0 piditkö?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...