Urheiluaiheisen kyselyn tuloksia ja uusi kysely

MonAccent kyseli syksyn alussa lukijoiden mieliurheilulajeista. Valita saattoi useamman vaihtoehdon ja vastauksia saatiin kahden viikon aikana yhteensä 29.

Ylivoimaisesti suosituimmaksi lajiksi nousi odotetusti kävelyretket luonnossa (9 ääntä), jonka kintereillä tulivat lenkkeily ja ohjatut liikuntatunnit (molemmat 5 ääntä). Pyöräilyä 12 vastaajasta kertoi harrastavan neljä. Pallopelejä harrasti kolme vastaajaa, uintia kaksi, ja yksi vastaaja kertoi harrastavansa ratsastastusta.

Sen sijaan joukkuelajit ja kamppailulajit eivät kiinnostaneet tällä kertaa ketään, eikä kukaan myöskään myöntänyt täysin kaihtavansa urheilua.

Kaikki tulokset näet klikkaamalla viereistä kuvaketta. Kiitos kaikille vastanneille, tulemme ottamaan ne huomioon artikkeleita laatiessamme!

Seuraava kyselymme käsittelee Ranskaa ja sitä, mikä Ranskassa  oikein kiehtoo. Onko se ihmiset ja elämäntapa, ruokakulttuuri vai kaunis kieli? Vai kiinnostaako Sinua pikemminkin maan poliittiset kiemurat ja rikas historia? Ranska tunnetaan myös taiteen, kirjallisuuden ja muodin maana. Toisille Ranska edustaa  puolestaan teknologiaa ja keksintöjä.

Kysymyksiä on yhteensä 12 ja aikaa vastata tällä kertaa kokonainen kuukausi. Voit valita yhden tai useamman vastauksen, vaikka kaikki, jos niikseen tulee. Julkistamme tulokset MonAccentin sivustolla marraskuun puolivälissä. Kiitos jo etukäteen osallistumisestasi!

0 piditkö?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...